Kedves Látogató!

Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy az Gortva Építész Stúdió  által üzemeltetett www.gortva.hu teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll.

1. Amennyiben a honlap valamelyik része annyira megtetszett, hogy valamilyen célból felhasználnád, egyeztetés céljából keresd az  Gortva Építész Stúdió  munkatársait.

2. Amennyiben a saját weboldaladon a mi weboldalunkra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, vagyis hiperhivatkozást szeretnél elhelyezni, azt kizárólag a következő módon teheted meg:

„Gortva Építész Stúdió  https://www.gortva.hu
aloldal közvetlen linkje

3. Amennyiben a saját weboldaladra a mi weboldalunkról származó tartalmat szeretnél átvenni, azt kizárólag oly módon teheted meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját (leadet) a képi elemek nélkül, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszed a mi weboldalunkról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyezel el a címben vagy a lead alá:

Járjunk a levegőben (közvetlen link)

Forrás: Gortva Építész Stúdió  www.gortva.hu

Vagy: „Járjunk a levegőben

Forrás: Gortva Építész Stúdió  www.gortvaepitesz.hu
https://gortvaepitesz.hu/index.php/blog-categories/blog3/37-jarjunk-a-levegoben

4. A tartalom (akár részleges) ettől eltérő módon vagy mértékben történő felhasználása vagy megváltoztatása törvénybe ütközik, s mind büntető, mind polgári jogi szankciók érvényesítését vonja maga után.

5. Magáncélra másolatot készíteni azonban szabad, ha a a jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. Ez a rendelkezés nem vonatkozik az építészeti műre, a műszaki létesítményre, a szoftverre és a számítástechnikai eszközzel működtetett adattárra, valamint a mű nyilvános előadásának kép vagy hanghordozóra való rögzítésére.megosztása