Így tervezünk

KONZULTÁCIÓ

A konzultációra felkészülünk: utána nézünk az adott telekre vonatkozó előírásoknak, és egyeztetünk az építésügyi hatósággal, hogy milyen lehetőségek vannak a területre vonatkozólag, tehát összességében megnézzük, hogy a Te személyes igényeid összeegyeztethetőek-e azzal amit a jogszabályok megengednek.
Konzultációnk díja: 25.000 Ft.
VÁZLATTERV

A személyes beszélgetés, ismerkedés után kialakul a tervezési program, mely alapján vázlattervet készítünk, mely tartalmazza a telepítést, berendezett alaprajzokat és látványterveket. Belsőépítészeti tervezés esetén a vázlatterv alaprajzokat, inspirációs képeket tartalmaz, szín-, tömeg-, és anyag javaslatokkal.
JÓVÁHAGYÁSI TERV

Miután kialakul a végleges vázlatterv, még a kiviteli terv megkezdése előtt elkészítünk egy úgynevezett jóváhagyási tervet, mely a régi engedélyezési tervnek megfelelő léptékkel és bővített műszaki tartalommal bír. Ekkor már kialakulnak a szerkezetek, rétegrendek, a szakágak ez alapján kezdik meg a tervezést.

KIVITELI TERV

A jóváhagyási terv elfogadása után megkezdjük a kiviteli terv kidolgozását, koordinálva és egybe fogva a szakági tervezők – statikus, gépész, elektromos, és adott esetben a belsőépítész munkáját. A részletes kiviteli terv részeként elkészítjük az árazatlan költségvetés kiírást is, mely alapján tudja a kivitelező majd beárazni a házat.

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERV

A kiviteli terv készítésével egy időben folyik a belsőépítészeti tervezés, mely során a ház belső tereit alakítjuk ki, megtervezve a világítást – a lámpák helyét, típusát, kapcsolók, konnektorok helyét -, a teljes belső bútorozást részletes bútortervekkel, burkolatkiosztásokat, belső ajtókat.

TERVEZŐI MŰVEZETÉS ÉS MŰSZAKI ELLENŐRZÉS

Projektjeinket egészen a megvalósulásig végig követjük, tervezői művezetőkként és műszaki ellenőrökként kijárunk az építkezésekre, a kivitelezőkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, mindezt annak érdekében, hogy minden a tervek szerint valósuljon meg.