Budakeszi domboldalába terveztük ezt a 5 hálószobás, dupla garázsos, panorámás családi házat.

Egy háromgyermekes család részére terveztük ezt az energiahatékony családi házat.

A tájolást és a telek  elhelyezkedését figyelembe véve az utca felé zártabb, míg a kert felé nyitott épületet terveztünk.

Az észak-nyugati oldalon található a gépkocsitároló, az épület északi homlokzatának középső részén helyezkedik el a bejárat, az épület súlypontjában.

Földszinti alaprajz
Emeleti alaprajz

Az előtérből nyílik a gardróbon keresztül a szülői szoba és a hozzá tartozó fürdő blokk, valamint a vendégszoba. Közvetlen az előtérből nyílik a nappali-étkező-konyha hármasa, mely tágas, nyitott, világos részben fedett teraszon keresztül nyílik meg nekünk a kert.

A nyílászárókkal keretezett közösségi terekre áramlik a fény.

A tágas amerikai-konyhás nappali harmonikus egységet alkot belsőépítészetileg.

A főzőlapba rejtett páraelszívó kiválóan működik, így nem bontja meg a teret egy mennyezetből lelógó kürtő.

Az előtérből nyílik a lépcső, melyen keresztül feljutunk a gyermekek szintjére.

Az emeleti közlekedőn keresztül tárulnak fel az emelet helyiségei a három gyerekszoba, gyerekfürdő és a háztartási helyiség, mely a gépészettel egy helyiségben található. Az emeleti szobákból nyílik az emeleti panoráma terasz, mely a gyermekek kedvence.

A kilátást a sínes megfogású üvegkorlát nem zavarja, szinte láthatatlan leesés elleni védelmet nyújt.

A házon a hideg alumínium borítású antracitszínű nyílászárók a meleg természetes anyagokkal – fa és kőburkolattal alkotnak izgalmas kontrasztot.

Az árnyékolást motoros zsalúziák biztosítják.

A ház anyaghasználata harmonikus és kontrasztos: világos és szürkés színűre vakolt felületek természetes színű kőburkolatokkal állnak összhangban, szürke színű műanyag nyílászárók illetve szürke tetőfelületek és bádogos szerkezetek állnak kontrasztban a homlokzattal.

Nézd meg hogy mutatott a látványterveken:

A fotókat készítette:

HLINKA ZSOLT
épület- és enteriőrfotózás
+3620 9144 391
zsolthlinka.com 

Ha építkezésen gondolkodtok, és belevágnátok, gyertek el konzultálni hozzánk, ahol részletesen elmondhatjuk és megmutathatjuk Nektek, mire érdemes figyelnetek, milyen szerkezetekben, anyagokban, gépészetben érdemes gondolkodnotok, és milyen terveket ír elő minimum a jogszabály, illetve milyen tervekre lesz szükség ahhoz, hogy a kivitelező tényleg álmaitok otthonát építhesse meg!