Építészeti tervezés

Generáltervezőkként a tervezést teljes körűen végezzük, a tervezői díjba foglalunk minden szükséges egyeztetést. Már telekvásárlás előtt tanácsos a segítségünket kérni, hiszen a megvásárolni kívánt telek adottságait az építtetői igények tükrében ellenőrizzük. Gyakori eset, hogy az elképzelt házat a telekre csak kompromisszumok árán lehet elhelyezni.

Belsőépítészeti tervezés

Az épület belső kialakításának, bútorozásának, megvilágításának, műszaki tervezését jelenti. A sokoldalú belső-építőművészeti tevékenység szinte az enteriőr minden részletére kiterjed.


Kiknek ajánljuk?

1. Ha van már építész terveződ de emelett szükséged lenne tervezési tanácsadásra, át szeretnéd nézetni másik szakemberrel is az eddig kialakult elképzeléseket, terveket, vagy energetikailag véleményeztetni azokat.

2. Később szeretnél építkezni, de már most tudatosan készülsz rá, már vannak olyan kérdéseid, melyre Mi, mint gépészetben, kivitelezésben jártas építész tervezők, tudni fogjuk a választ.

3. Ezeken kívül minden esetben tervezési konzultációval kezdjük a tervezési folyamatot, mely a telek megismerésével kezdődik: feltérképezésre kerül a telek tájolása, lejtésviszonyai és a vonatkozó jogszabályok szerinti beépítési lehetőségei.

Az irodánkban tartandó kétórás konzultáció díja 30.000 Ft, a helyszín pedig XI. kerületi irodánk, a Budaörsi út 165. szám alatt. Előre egyeztetett időpontban tartjuk, mi alapvetően 9 és 17 óra között dolgozunk, de meg tudunk oldani más időpontban lévő találkozót is, vagy Skype-os beszélgetésre is van lehetőség.


Műszaki ellenőrzés

Projektjeinket egészen a megvalósulásig végig követjük, tervezői művezetőkként és műszaki ellenőrökként kijárunk az építkezésekre, a kivitelezőkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, mindezt annak érdekében, hogy minden a tervek szerint valósuljon meg.

Személyes konzultáció